Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Besøg af udvalgsformand og direktør

Besøg af udvalgsformand og direktør

Kære ledere af skoler, institutioner og øvrige decentrale enheder i B&U Godt nytår til jer alle.
2021 var endnu et år i pandemiens skygge. Vi ved, det har stillet helt særlige krav til jer, til jeres medarbejdere og tilvores børn og unge. Derfor skal der først og fremmest lyde en stor tak for jeres ekstraordinære indsats i en tid, derer mere vanskelig end normalt. Vi krydser alle fingre for, at vi i løbet af få måneder er tilbage til mere almindeligeforhold.

Med det nye år, har vi også fået et nyt Børne- og Familieudvalg og får i henhold til konstitueringsaftalen en ny formand ved Martin Sikær Kristensen. Martin vil gerne besøge alle de decentrale enheder i form af daginstitutioner, skoler,døgninstitutioner og øvrige decentrale enheder. Ambitionen er at nå rundt til de ca. 100 decentrale enheder i løbet af ca. et halvt år. Børne- og Ungedirektør Claus Svold deltager i så mange af Martins besøg, som kalenderen gør det muligt.

Vi forestiller os, at besøgene indledes med en hurtig rundtur på institutionen/skolen og derefter en snak med lederen.Man er som leder velkommen til at tage andre med til besøget. Der er tale om en uformel snak uden fast dagsorden for atlære hinanden at kende og for at give os et nærmere indblik i jeres verden og jeres perspektiver på de kommende år. Detkan være emner som, hvad der fylder for jer, hvad I er stolte af, hvilke udfordringer I står med, og hvordan vi politisk og forvaltningsmæssigt kan understøtte jer bedst muligt i at lykkes med jeres vigtige opgaver.

Rent praktisk vil I blive kontaktet af Britt Søvsø, når det nærmer sig med besøg hos jer. Da der er tale om så mangebesøg, planlægger vi i nogle faser ad gangen, så I skal ikke undre jer, hvis der går noget tid, før I får en henvendelse. Viskal nok komme rundt til alle. Rent praktisk lægger vi fra land med at afsætte mellem 1 og 1,5 time pr. besøg, afhængig af den konkrete enheds størrelse.

 

Vi glæder os rigtig meget til, at I vil dele jeres verden med os.

Med venlig hilsen Martin Sikær Kristensen Claus Svold