Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Flyer

 

Anita takker af,efter 40 år i Vejle Kommune og 37 år på Mølholm Skole.

WAOVV. Imponerende og godt gået, Anita. Der skal fra den samlede forældrebestyrelse, lyde et stort rungende TAK, for alt hvad Anita har gjort for børn ogforældre på skolen. Anita er, og har været, højt værdsat bl.a. for hendes evige stræbenefter at give børnene den bedste hverdag i både skole og SFO. Hun er altid klar med enhjælpende hånd, eller et kærligt kram, hvis det var det der er brug for. Vi ønsker Anitaheld og lykke og kommer til at savne hende på skolen.

Bestyrelsen og skolen kan dog glædes over, at Søren Sønderskov er startet.Søren er ansat, som afdelingsleder for Gul og Grøn fløj. Allerede på første dagen,hilste Søren på børn og voksne, og Søren glæder sig til samarbejdet med alle. Stortvelkommen til Søren.

 

 

Siden 2019 har bestyrelsen arbejdet med en masterplan, for bedre lokaleforholdfor børn og ansatte. Vi startede med udbygningen af musik og HDS, og nu tyder alt på at vi går ind i den afsluttende fase 4. Det betyder at pavillonerne, foran gul fløj fjernes og der skabes bedre arbejdsforhold for de ansatte. Forberedelsespladserbygges under gul fløj, hvilket bliver meget bedre end de nuværende forhold.Bestyrelsen holder gang i kommunen, til gavn for børn og ansatte på Mølholm.

 

 

Sidst men ikke mindst, afholder bestyrelsen seminar i november. Fra

fredag til lørdag drøfter vi emner/oplæg, som vedrører ”Et godt skoleliv” på MølholmSkole. Er du nysgerrig på det, så se vores program på hjemmesiden undermenupunktet Bestyrelsen

Venlig hilsen

Anne Frandsen, Bestyrelsesformand Mølholm Skole.