Skoleboden

Mølholm Skole har en velfungerende Skolebod.

Skoleboden har et godt udvalg af måltider til en absolut god pris.

Skoleboden er en følge af skolens sundhedspolitik. Vi vil gerne tilbyde eleverne et supplement til madpakken eller en erstatning for madpakken. Vi tilbyder derfor i skoleboden sunde måltider, som kan mætte til en lang skoledag.

Skolebodens hovedkoncept er en stor buffet med forskellige salater, pasta mv. Her kan eleverne vælge at fylde enten en lille eller en stor skål. Alt suppleres med et stykke grovbrød samt kød f.eks. et kyllingespyd. Du kan også vælge at købe en god sandwich, juice, vand, frugt, friskbagt brød, suppe osv.

Skoleboden ledes af Jette Jensen og af frivillige voksne og frivillige elever fra 6. klasser

Hvis du selv er interesseret eller kender nogen, der gerne vil bruge en del af fritiden på frivillig arbejde på let arbejde i skoleboden, kan du henvende dig på Jette Jensen 24 77 05 66

Jette Jensen